Preparant els camins i paisatges, un moment...

load_timeout

D'acord

turisme

Informa't del que pots trobar pels camins dels nostres recorreguts

Desenvolupament sostenible al món rural

Et demostrem amb un vídeo com n'és d'important realitzar tasques amb valor sostenible

Accedir a l'article complert

National Geographic - En carro por los Pirineos (article en castellà)

Una nueva experiencia que emula las caravanas de los intrépidos colonos que cruzaban el Oeste americano, descubre la leridana Serra de Boumort.

Emblema de National Geographic

Las cumbres serenas de la serra de Boumort vigilan el paso de un carruaje; apenas se oye nada, solo el viento, el piar de los pájaros... y las risas de aquellos que viajan a bordo. Se trata de una nueva experiencia que consiste en emular las antiguas caravanas del lejano Oeste americano mientras se contempla el bello paisaje del pre-pirineo leridano. El turismo familiar gana adeptos en Cataluña y propuestas como ésta permiten un contacto fácil, directo y divertido con el paisaje, la gente y la cultura de este territorio.

Accedir a l'article complert

Fonts de St. Corneli

Enhorabona per arribar fins aquí! Agraïm el teu respecte pel medi ambient en aquest espai de "xarxa natura 2000" que avui gaudeixes i que has decidit conèixer amb més detall.

Accedir a l'article complert

Ecotallers en marxa

Bon dia!! Gràcies per compartir aquesta estona.

Esperem que estiguis gaudint d’aquest entorn públic que entre tots mantenim en bon estat per poder dedicar-hi estones d’oci i esbarjo familiar. Benvingut a aquest espai de xarxa natura 2000 que inclou a la RNC del Boumort. Aquest tram de camí que delimita la Reserva ha de ser espai de convivència de tots, de l’ésser humà i de la resta d’éssers vius que ens acompanyen i volem preservar, així sabem que ho fem i volem compartir les nostres accions per continuar respectant aquest medi.

Accedir a l'article complert

La fauna del Boumort

Ja hi som!! Aquesta és la font de Puiol i aquestes imatges pertanyen a la fauna que podem trobar dins de la RNC del Boumort, gaudiu d’un passeig interpretatiu.

Accedir a l'article complert