Preparant els camins i paisatges, un moment...

load_timeout

D'acord

ecotours

Descobreix-nos tot gaudint una aventura

Geotour Turístic amb La Carreta

Puig de l'Anell i la Conca de Dalt

Escolta el que ens diuen les pedres

La Carreta us proposa el turisme geològic realitzant aquest Geotour el qual iniciarem al camp de futbol d’Aramunt, situat a la part dreta de Conca de Dalt i Pantà de Sant Antoni.

El Pallars Jussà té una excel·lent localització per a l’observació de la geologia i la natura, és considerat un gran jaciment geològic amb reconeixement internacional com a laboratori natural de geologia.

Barranc de la Podega Barranc de la Font de Veu i Tanca

Iniciarem el recorregut envoltant la muntanya de Sant Corneli (dins la reserva nacional de caça de Boumort) envoltant-la en un recorregut que ens traslladarà a un nou paisatge de milions d’anys d’història, un entorn format amb materials cretàcics, (bàsicament pertanyents al flysh maastrichtià). Ja arribant a peus de Puig de l’Anell, continuarem a peu el recorregut per endinsar-nos pel barranc de la font de Veu i tanca fins arribar a dalt la capçalera i poder observar el barranc de la Podega, situat dins la prolongació occidental dels relleus de l’anticlinal de Boixols-Coll de Nargó. Finalment tornarem a gaudir de La Carreta que ens traslladarà al punt de sortida amb un documental geològic, avituallament i magnífiques vistes.

En ruta amb La Carreta

Tot plegat, i amb certa dosis d’aventura, el Geotour ens endinsa en les ciències de la Terra per veure part de les estructures que van formar el Pirineu.

El Geotour transcorre dins del projecte Geopark Conca de Tremp Montsec.

El preu del Geotour és de 19€ per persona (mínim grup de 4 persones).

Es recomana calçat còmode.