Preparant els camins i paisatges, un moment...

load_timeout

D'acord

ecotours

Descobreix-nos tot gaudint una aventura

Ecotour Turístic amb La Carreta per les fonts de Sant Corneli

Paisatge a ritme lent i en silenci natural

Punt de sortida de La Carreta

El passeig amb La Carreta comença al camp de futbol d’Aramunt, transcorre al llarg de quatre fonts naturals que envolten la muntanya de Sant Corneli, també veurem dos pobles abandonats que utilitzen algunes aus per observar l’entorn. Una hora complerta amb una dosis d’aventura on descobrireu els valors naturals i culturals d’aquests espais.

Accedir a l'article complert

Ecotour de la Tòfona

La Carreta i la muntanya de Sant Corneli

La Carreta us proposa visitar la nostra plantació de roures i alzines per al cultiu de la Tòfona, us explicarem les curiositats d’aquest fong tan preuat per l’alta gastronomia, perquè i com es forma, la relació que hi ha amb els roures i alzines i les seves utilitats a la cuina.

Accedir a l'article complert

Gaudeix en família del Tren dels Llacs i de l’ecotour amb La Carreta

La Carreta a l'Estació de La Pobla de Segur

La nostra proposta comença a l’estació de tren de La Pobla de Segur, (final trajecte del Tren dels Llacs) on La Carreta us espera per fer-vos gaudir d’un espai de xarxa natura 2000 durant la vostra visita.

Accedir a l'article complert

Geotour Turístic amb La Carreta

Puig de l'Anell i la Conca de Dalt

Escolta el que ens diuen les pedres

La Carreta us proposa el turisme geològic realitzant aquest Geotour el qual iniciarem al camp de futbol d’Aramunt, situat a la part dreta de Conca de Dalt i Pantà de Sant Antoni.

El Pallars Jussà té una excel·lent localització per a l’observació de la geologia i la natura, és considerat un gran jaciment geològic amb reconeixement internacional com a laboratori natural de geologia.

Accedir a l'article complert

Cultours per la Vall d’en Bas

Hostalets de la Vall d'en Bas

Per conèixer els llocs més emblemàtics de la Vall d’en Bas, comarca de La Garrotxa. Us proposem un Cultour per la Vall amb La Carreta.

Accedir a l'article complert