Preparant els camins i paisatges, un moment...

load_timeout

D'acord

ecotours

Descobreix-nos tot gaudint una aventura

Ecotour Turístic amb La Carreta per les fonts de Sant Corneli

Paisatge a ritme lent i en silenci natural

Punt de sortida de La Carreta

El passeig amb La Carreta comença al camp de futbol d’Aramunt, transcorre al llarg de quatre fonts naturals que envolten la muntanya de Sant Corneli, també veurem dos pobles abandonats que utilitzen algunes aus per observar l’entorn. Una hora complerta amb una dosis d’aventura on descobrireu els valors naturals i culturals d’aquests espais.

Es tracta d’una experiència que emula les antigues caravanes del llunyà Oest Americà alhora que es contempla el bell paisatge del Prepirineu Lleidatà. El turisme familiar guanya adeptes i propostes com aquesta permeten un contacte fàcil, directe i divertit amb el paisatge, la gent i la cultura del territori.

La Carreta fent ecoturisme

Les fonts de Sant Corneli i el pantà de Sant Antoni conjuntament amb la Reserva Nacional de la Serra de Boumort vigilen el passeig de La Carreta; gairebé no se sent res, el vent, els ocells,... i les rialles d’aquells que viatgen a bord.

Trencalòs

Veurem el reportatge de la reserva de Boumort, (extensió muntanyosa de 13000 hectàrees), és localitzada entre les valls del rius Noguera Pallaresa i Segre. Els seus boscos de roures i pins integren una variada fauna com és el cérvol, els ocells carronyaires (voltors), aus rapinyaires (l’àguila), a més d’altres ocells. Tot un conjunt d’espècies d’aus que habiten en la zona i nosaltres us ajudarem a descobrir-les acompanyats d’un refrigeri.

La Carreta descansant en un prat

La Carreta és una forma magnífica de viatjar en família, sortir amb nens, pels amants de la fotografia i de l’ornitologia i en general per a tothom que li agradi la naturalesa i vulgui adquirir noves experiències.

Preu del Ecotour:

  • Adults 9€
  • Nens menors de 7 anys 6€
  • Per grups de fins a 10 persones 59€