Preparant els camins i paisatges, un moment...

load_timeout

D'acord

ecotours

Descobreix-nos tot gaudint una aventura

Ecotour de la Tòfona

La Carreta i la muntanya de Sant Corneli

La Carreta us proposa visitar la nostra plantació de roures i alzines per al cultiu de la Tòfona, us explicarem les curiositats d’aquest fong tan preuat per l’alta gastronomia, perquè i com es forma, la relació que hi ha amb els roures i alzines i les seves utilitats a la cuina.

Trobareu informació més detallada sobre el cultiu de la tòfona al nostre portal Web dedicat entra aquí. T'animem a provar-lo.

Per arribar a la plantació ho farem amb La Carreta que ens portarà per un recorregut que ens permetrà passejar pels peus de la muntanya de Sant Corneli, descobrint el paisatge variat del nostre territori (serra de Boumort, Pantà de Sant Antoni), i part del seu patrimoni històric, amb vistes als pobles abandonats d’Aramunt Vell i Pui de l’Anell.

Fusionem l’art del cultiu de la tòfona amb el paisatge i el seu coneixement.

Sortida al camp de futbol d’Aramunt, Pallars Jussà. L’activitat es realitza tot l’any. Es recomana realitzar reserva. Màxim 10 persones Tarifes:

  • Adults 12€
  • Nens menors de 7 anys 9€
  • Grups 69€

Plantació de tòfones amb el nostre gos Yako, começant la recerca

En temporada de recol·lecció de la tòfona (de desembre fins al març) l’Ecotour pot anar acompanyat de la demostració de la caça per part del gos, d’una posterior degustació de la tòfona i maridatge amb vi de la comarca (varietat Syrak).

  • Preu per persona 25€ (mínim 4 persones)