Preparant els camins i paisatges, un moment...

load_timeout

D'acord

Paratges naturals del Pallars Jussà

Gaudint dels paisatges

Sentint la naturalesa

Rutes pel Pallars Jussà

Sortir en familia pel Pallars Jussà

Cultura i innovació

blog

Blog de La Carreta i l'ecoturisme

Escrit per Montse el 09 de Maig del 2017 a les 12:34

La Carreta amb el turisme familiar

Sortir en família amb La Carreta pel Pallars Jussà

La Carreta fent una parada en el camí

Sabem l'important que és per una família gaudir d'activitats en les que els més petits puguin gaudir i que estiguin adaptades a ells, en la que els pares i altres membres (avis, tiets, etc) també ho facin. També és important que aquesta activitat serveixi per enriquir i adquirir coneixement de l'entorn, de forma amena, satisfent les curiositats a tots.

Som conscients que les vacances o sortir en família tenen com a principal motivació del viatje el fet d'anar en familía i per això busqueu activitats adaptades a aquesta condició de sortir en família, i per suposat som conscients de la responsabilitat que tenim quan una família opta per la nostra activitat ja que decidiu passar el vostre temps lliure (que és el més important) amb nosaltres.

La Carreta de ruta

El nostre principal objectiu és satisfer una demanda d'oci en família en contacte amb els espais naturals, en aquest cas en el Pallars Jussà, ens dirigim a les familíes que voleu experimentar una excursió diferent a la natura, practicant l'ecoturisme per camins de muntanya, veient i visitant els seus pobles, de forma sostenible i respectuosa.

Les nostres activitats en família permeten el contacte directe amb la natura i l'aire lliure, fomentant l'accés a la natura, la cultura, la història... per a gaudir tots.

Per això us animem a que sigueu partícips de les nostres excursions en família. La Carreta us permetrà gaudir de recorreguts per la natura, de tenir contacte amb els cavalls, que tant sorprenen als més petits i farem que us sorprenguin també als que ja no ho sou tant, aprendreu curiositats dels boscos, dels animals que habiten en ells, dels pobles i la seva gent. No necessitareu plànols ni fullets explicatius i el mòbil només per fer fotos, ja que estareu amb un guia que us explicarà el que anem veient. I les fotos? Les millors les vostres, en família.

Comentaris
Afegir comentari
No s'han publicat comentaris encara, sigues el primer.

Comenta en aquesta entrada...

David Ll.

x

Si vols rebre informació d'altres entrades marca la casella
Publica