Preparant els camins i paisatges, un moment...

load_timeout

D'acord

Paratges naturals del Pallars Jussà

Gaudint dels paisatges

Sentint la naturalesa

Rutes pel Pallars Jussà

Sortir en familia pel Pallars Jussà

Cultura i innovació

blog

Blog de La Carreta i l'ecoturisme

Escrit per Montse el 05 de Juny del 2017 a les 19:34

Setmana de la Natura del 2 al 11 de Juny 2017

La Setmana de la Natura, activitats per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la nostra natura i la necessitat de conservar-la.

Polseres Setmana de la Natura

La Setmana de la Natura és una campanya dirigida a promoure activitats a tot Catalunya per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la nostra natura i el nostre territori.

Aquesta campanya té lloc entre el 2 i el 11 de Juny de 2017. Promou activitats arreu de Catalunya per viure la Terra i conscienciar a la societat de la necessitat de conservar la Natura i el territori.

10 dies plens d’activitats per gaudir de la natura en el seu sentit més ampli!

Excursions, tallers, visites guiades, activitats infantils, sortides de camp… Un munt d’oportunitats per gaudir de la natura i per tothom.

La Carreta, activitat lligada a donar a conèixer la natura i a fer gaudir d’ella de forma respectuosa, també participa en aquesta campanya i el dia 11 de juny us proposa realitzar l’excursió, de forma gratuïta. El ecotour per les Fonts de Sant Corneli, un espai de la RNC de Boumort, Xarxa Natura 2000 i Pantà de Sant Antoni, al Pallars Jussà. Podeu veure la nostra proposta al següent link: www.setmananatura.cat

La Setmana de la Natura és una iniciativa conjunta de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i Xarxa de Custòdia del Territori (XCT), amb el suport del Departament del Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Comentaris
Afegir comentari
No s'han publicat comentaris encara, sigues el primer.

Comenta en aquesta entrada...

David Ll.

x

Si vols rebre informació d'altres entrades marca la casella
Publica