Preparant els camins i paisatges, un moment...

load_timeout

D'acord

Paratges naturals del Pallars Jussà

Gaudint dels paisatges

Sentint la naturalesa

Rutes pel Pallars Jussà

Sortir en familia pel Pallars Jussà

Cultura i innovació

blog

Blog de La Carreta i l'ecoturisme

Escrit per Montse el 03 d'Agost del 2017 a les 13:01

La Vall d'en Bas

La Vall d'en Bas, comarca de la Garrotxa. Lloc ideal per conèixer. Paisatges naturals, pobles amb encant. Per fer senderisme, cicloturisme, rutes a cavall i en carruatge

Imatges de la Vall d'en Bas

El municipi de La Vall d’en Bas es troba a la comarca de la Garrotxa (Girona), el municipi va ser creat a l’any 1968 per la fusió d’antics municipis com el de Sant Privat d’en Bas, Joanetes, la Pinya, Puigpardines, els Hostalets i el Mallol.

Geogràficament es troba situat a la capçalera del riu Fluvià i envoltat per les serres del Corb, de Sant Miquel, de Llancers i per el Puigsacalm. Cal destacar que el sistema transversal Puigsacalm i Collsacabra són espais protegits del PEIN i de la Xarxa Natura 2000. Aquest fet fa que el seu assentament estigui en mig d’una natura exuberant i plena de contrastos naturals.

La Val d’en Bas no està integrada al Parc Natural de la zona volcànica però forma part de la seva àrea de protecció. L’espai més monumental està catalogat com a paisatge d’atenció especial i conforma una unitat geogràfica i paisatgística de primer ordre.

La Carreta per la Vall d'en Bas

La Vall d'en Bas es caracteritza pel seu escàs desnivell, fet que el fa ser una zona molt apreciada per les persones que volem practicar el cicloturisme, el senderisme. A més a més és una vall ideal per fer excursions a cavall i en carruatge que tants adeptes té en aquesta comarca. Les sortides en carruatge resulten molt agradables, en contacte amb la natura i els seus pobles. Resulta una activitat ideal per sortir en família i amb nens.

Cultura, història, paisatge, natura i gastronomia són els valors turístics de la Vall d’en Bas. Un plaer per a qui no vol oblidar les seves vacances.

Comentaris
Afegir comentari
No s'han publicat comentaris encara, sigues el primer.

Comenta en aquesta entrada...

David Ll.

x

Si vols rebre informació d'altres entrades marca la casella
Publica