Preparant els camins i paisatges, un moment...

load_timeout

D'acord

Paratges naturals del Pallars Jussà

Gaudint dels paisatges

Sentint la naturalesa

Rutes pel Pallars Jussà

Sortir en familia pel Pallars Jussà

Cultura i innovació

blog

Blog de La Carreta i l'ecoturisme

Escrit per Montse el 04 de Desembre del 2017 a les 20:30

L'encant del Pallars Jussà

L’encant del Pallars Jussà durant la tardor i hivern. Paisatges, natura i gastronomia per gaudir

Civet de porc senglar
Civet de porc senglar

Del Pallars Jussà sabem que té un paisatge envoltat de muntanyes i serralades amb boscos on predominen els roures i el pi roig, sabem que és una comarca coneguda per la seva fauna on predomina el porc senglar, el cérvol i l’Isard i els amants dels ocells sabem que hi habiten les quatre grans aus rapinyaires (trencalòs, voltor negre…).

També és una comarca marcada per la història amb la constitució de centrals hidroelèctriques, embassaments com el de Sant Antoni, i per la guerra civil. “La Carreta durant l’Ecotour de les Fonts de Sant Corneli, Pallars Jussà”

Però a més a més també el Pallars Jussà gaudeix d’una rica gastronomia local que durant la tardor i l’hivern adquireix més rellevància encara. Té una cuina que durant l’època del fred els nostres paladars poden gaudir de plats de caça tradicionals, de formatges amb tradició i de dolços amb fruits d’hivern com el codonyat.

Vista del poble d’Aramunt
vista del poble d’Aramunt, amb el Boumort i Aramunt Vell al fons de l’imatge

Per això creiem que és una temporada ben bona per fer una escapada i conèixer el Pallars Jussà, i si sou dels que agrada endinsar-vos en el món rural us recomano visitar Conca de Dalt, concretament el poble d’Aramunt. Un poble envoltat de paisatge pirinenc, d’història, de recorreguts per gaudir de la natura. Un poble que no està a peu de carretera i potser per això té encara més encant. Si el voleu conèixer us recomano realitzar un dels nostres Ecotours on rebreu explicació de tot el que envolta hi ha envoltat aquest poble.

Recordar-vos que després de conèixer aquest poble del Pallars Jussà teniu molts restaurants on podeu regalar als vostres paladars un menú d’hivern per tastar la muntanya.

Comentaris
Afegir comentari
No s'han publicat comentaris encara, sigues el primer.

Comenta en aquesta entrada...

David Ll.

x

Si vols rebre informació d'altres entrades marca la casella
Publica