Preparant els camins i paisatges, un moment...

load_timeout

D'acord

Paratges naturals del Pallars Jussà

Gaudint dels paisatges

Sentint la naturalesa

Rutes pel Pallars Jussà

Sortir en familia pel Pallars Jussà

Cultura i innovació

blog

Blog de La Carreta i l'ecoturisme

Escrit per Montse el 25 de Maig del 2017 a les 17:34

Celebració del Dia Europeu de la Xarxa Natura 2000 i Let’s Clean Up Europe

La Carreta dóna a conèixer la Xarxa Natura celebrant el Dia Europeu de Xarxa Natura 2000 i organitza la campanya Let's Clean Up Europe al Pantà de Sant Antoni de Salàs de Pallars.

Participants de la jornada

El pasat 21 de maig vem celebrar el Dia Europeu de la Xarxa Natura 2000. Aquest dia va ser declarat oficialment el 15 maig pel comisari de Medi Ambient, Assumptes Marítims i Pesca, Komen Vella.

El Dia Europeu de Xarxa Natura 2000 és una celebració en la que es pretén donar a conèixer i que es reconeixi el valor d'aquesta xarxa d'espais protegits present en tots els països de la Unió Europea.

Junt amb aquest dia també vem celebrar la campanya promoguda per l'Agència de Residus, Let’s Clean Up Europe, que és una acció comú a tota Europa per concienciar sobre la quantitat de residus que tirem de forma incontrolada a la naturalesa i promoure la recollida d'aquests residus il·legalment als boscos, platges, etc,.

Per aquesta celebració vem escollir el Pantà de Sant Antoni de Salàs de Pallars. Va estar organitzada per Ecotallers SCCL amb l'activitat de La Carreta, van col·laborar l'Ajuntament de Salàs, Piolet Xperience i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.

Els participants de la jornada a La Carreta

La jornada va començar amb la recollida de residus de la zona, una vegada finalitzada (de 10 a 12 h) els assistents van gaudir d'un recorregut en La Carreta on s'explicava i mostrava, a través d'un vídeo, què és Xarxa Natura 2000. Més tard vem gaudir d'un aperitiu, oferit per l'Ajuntament de Salàs i altres activitats oferides per part de Piolet Xperience.

Va ser una jornada divertida a la vegada que didàctica a la que animo a tod@s a participar en properes edicions. Us sorprendreu.

Comentaris
Afegir comentari
No s'han publicat comentaris encara, sigues el primer.

Comenta en aquesta entrada...

David Ll.

x

Si vols rebre informació d'altres entrades marca la casella
Publica